dimarts, 3 de febrer del 2009

UN FET INSÒLIT



Una vegada hi havia una família que feia temps cercava una vivenda, ja que la que tenien havia quedat petita; la família estava composta per sis membres i està clar, per poder tenir una mica d’espai on poder conviure un xic individualment, era totalment necessari buscar-ne una altra.

Van mirar, van visitar diversos pisos i finalment en van trobar un que reunia les condicions que consideraven imprescindibles. Ah, però, i aquest però en aquestes qüestions gairebé sempre existeix, doncs que al preguntar el preu de compra, era quelcom impossible de fer front.

No obstant això, van insistir per mirar d’aconseguir alguna forma que fes possible aquesta adquisició i per això van decidir anar al Banc que facilitava les hipoteques per veure si amb el seu pressupost era possible accedir a la concessió d’una.

Però quina no va ser la seva sorpresa quan al arribar a la porta de l’entitat es van adonar que els estaven esperant; que el Director fins i tot havia anat a rebre’ls per dónar-lis la benvinguda i tot seguit els va demanar que l’acompanyessin, doncs ja l’havien informat que s’interessaven per un pis i que aquella entitat bancària era l’escollida per establir la HIPOTECA.

Per aquest motiu, per agraïment al reconeixement que feien del Banc, els convidaven a un viatge i quedaven exempts de pagament, doncs haver estat elegits per aquesta financiació era un detall tan magnífic que era el mínim que podien fer. Insòlit total.