dilluns, 30 de març del 2009

BUIDAR EL PAP

A vegades sense saber per què i en una situació totalment inesperada, una persona comença de cop i volta a explicar algun fet de la seva vida i acaba explicant les intimitats més entranyables. Pot fins i tot donar-se el cas que la persona receptora de les seves explicacions ni tan siquiera sigui una amistat.

Quin és el motiu que porta a aquesta obertura del seu interior? Doncs no ho sé. Potser haver trobat un moment propici; una necessitat de treure el que portes dins; coincidir amb que hi ha qui t’escolta, etc. No sé donar-hi cap raó, però el que si puc dir, es que quan això es produeix i hi ha una comunió amb la persona que ha compartit la conversa, s’aconsegueix per part de la que ha explicat una gran satisfacció, o millor dit, un gran relaxament i tranquil·litat. Buidar el pap és quelcom molt beneficiós.

3 comentaris:

Mercè de Lasa ha dit...

Jo crec que en el nostre entorn hi ha moltes persones que tenen la necessitat de "buidar el pap" i quan troben algú que les escolta, encara que sigui un estrany, se senten alleugerides del pes de les seves preocupacions.

Francina Gili ha dit...

Ultimament estàs molt filosòfica i això deu ser perquè ets molt observadora. Un dia et buidaré el meu pap i quedaràs estabornida.

Raimunda ha dit...

Una reflexió molt real .Estic d'acord amb tu que les confidències alleugeren el pes de les nostres preocupacions.
Raimunda